Üniversitemiz Birimlerinde “Koronavirüse” Karşı Dezenfekte Çalışması Yapılıyor

Üniversitemiz birimlerinde Koronavirüs (COVİD-19) hastalığına karşı dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Rektörlük, fakülte, yüksekokul ve diğer hizmet binalarında başta derslikler olmak üzere ortak kullanım alanları, öğretim elemanı odaları ile idari personel odaları, koronavirüs hastalığına karşı tedbir amaçlı ilaçlanıyor.

Öte yandan üniversitemizde personele yemek hizmeti bugünden itibaren kumanya şeklinde verilmeye başlanırken; devletimizin ilgili kurumlarının koronavirüs hastalığına karşı aldığı ve alacağı tedbir kararları kapsamında önlemler alınmaya devam edecektir.