TUR ENG
Yeşilhisar Belediye Başkanı Taşyapan, Rektörümüzü Ziyaret Ett

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Yeşilhisar Meslek Yüksekokulu’na yapılabilecek katkıları konuştu. Rektörümüz Karamustafa, ilçelerdeki meslek yüksekokullarının tercih edilebilirliğinin artırılmasında Kayseri Üniversitesi kadar yerel yönetimlere, özellikle belediyelere büyük görev düştüğünü belirtti ve öğrenciler için imkanları cazip olan ilçelerin daha çok tercih edildiğini söyledi. Yeşilhisar MYO’daki mevcut bölümleri de değerlendiren Rektörümüz, tarım ve hayvancılıkla ilgili mevcut bölümlerin ilçenin de ihtiyacı olan bölümler olduğunu kaydetti. Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan da Yeşilhisar MYO’dan dolayı Rektörümüze teşekkür etti ve okulun gelişmesi için belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan’a ziyarettte Yeşilhisar MYO Müdürümüz Doç. Dr. Mürsel Karabacak da eşlik etti.

07 Eylül 2020 Pazartesi